Øv altså

Yves Rocher hudprodukter!

skaermbillede-2016-11-24-kl-18-28-28

Jeg har længe manglet en god dagcreme, men har ikke rigtigt fået mig taget sammen til at købe en, jeg har bare brugt olier i ansigtet. Men jeg faldt så over yves-rocher.dk , og de har virkelig nogle lækre produkter til virkelig gode priser, jeg er vild med alt de har! Jeg har fundet nogle ting jeg i hvert fald skal have købt i morgen på Black Friday, blandt andet denne Grapefruit Vitamin Facespray til kun 39,- !!! og denne fugtgivende serum til kun 119,-. Og jeg er slet ikke færdig med at kigge endnu, men jeg venter dog med at købe det til i morgen, der er der jo Black Friday, og der kører de nemlig et tilbud som hedder “få 50% på et valgfrit produkt”, og så har de endda fri fragt ved køb af over 150,-

Der kommer links til det i morgen, plus links til endnu flere webshops, som kommer til at køre nogle lækre og uimodståelige tilbud!

STAY TUNED 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øv altså