10 ting I nok ikke vidste om mig

Vegetarmad, bloggerhygge og fødselsdag

img_1729 img_1796 img_1802 dsc_0103 img_1898


Hele min weekend er blevet brugt i København med min søde mor. Hun havde fødselsdag i fredags d. 29. Og fordi at hun læser på Københavns universitet, så skulle hun møde op tidligt om lørdagen, så vi tænkte, at jeg kunne tage med derover, og dermed kunne vi få en weekend ud af det.
Vi ankom sent fredag, vi var trætte og meget sultne. Vi gik rundt i lidt tid og ledte efter et sted at spise, men alt havde altså lukket, i hvert fald alle vegetarsteder (min mor spiser ikke kød). Vi fandt til slut frem til et shawarmasted på Strøget der serverede en slags vegetarret med falafel som viste sig, at være en kæmpe succes.

I mens min mor var på universitet lørdag, så mødtes jeg med to søde bloggere fra Looklab, Simone og Amalie. Vi tog ud og fik lidt morgenmad, hvorefter vi smuttede forbi Hanne hos Dahl PR, der sad vi rigtig længe og snakkede og drak kaffe, og det var vildt hyggeligt! Derefter mødtes jeg lidt med Mille, inden min mor og jeg skulle ud og spise. Vi fandt en lækkert sted som hedder Riz Raz – der fik vi, som ønsket vegetarmad som bestod af en lækker buffet!

I formiddags var vi på La Glace og få kaffe og kage, inden turen gik hjemad mod AA! Jeg har filmet lidt fra turen, så i løbet af de næste par dage, vil der på youtubekanalen komme en lille video op, så stay tuned!

Forsat god søndag til jer alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting I nok ikke vidste om mig