Vil du helst spise en lort, eller en edderkop?

Off to Sri Lanka


Så er der mindre end 24 timer til jeg hopper på et fly til Sri Lanka. Og jeg kan ikke vente!

Jeg skal naturligvis afsted med min faste rejsemakker aka. min mor. Vi er væk i 3 uger, og har planer om at skulle lidt rundt omkring. Vi starter ud i Negombo, som ligger ret tæt på hovedstaden Colombo.

Nu skal den meget lange flyvetur med 2 mellemlandinger bare lige overstås, og så er det ferietid! Jeg ser frem til at opdatere jer her på bloggen, instagram og youtube. Har du været på Sri Lanka, og kan anbefale noget godt, så send mig endelig en besked, eller skriv en kommentar. Det er nemlig vores første gang, så vi tager imod rejsetips- og anbefalinger med kyshånd!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du helst spise en lort, eller en edderkop?