Forårsjakker i neutrale farver

Min plakatshop er live!

Nu er dagen endelig kommet, hvor jeg kan afsløre det som jeg har arbejdet på i flere måneder. Min plakatshop er endelig live!Ideen bag det hele er, at skabet noget originalt og unikt, samtidigt med at vi støtter et godt formål, og tager hensyn til vores jordklode. Så I kan fra i dag af shoppe plakater, som er printet fra mine egne originale fotografier. Mange af billederne er skudt på mine seneste rejser, og under hvert billede kan I se præcist hvor i verden.

Jeg tager hensyn til kloden, og livet herpå.

Man kan være helt og aldeles sikker på, at når man shopper mine plakater, så er de trykt under hensyn til miljøet, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Papiret er af meget høj og kraftig kvalitet, og selvfølgelig trykt på svanemærket papir. Derudover går 10% af overskuddet til World Animal Protection, som er en organisation jeg har støttet over en længere periode, og hvis arbejde jeg har dyb respekt for. De kæmper for et fair liv i frihed for alle verdens dyr, og det er mig en ære at støtte deres arbejde.

En plakat i min shop koster 199 kroner, indtil videre fås de i størrelsen a3, og der er selvfølgelig gratis fragt – for hvem gider at betale det?!

Jeg håber I vil tjekke min shop ud, og så ville jeg da blive helt vildt glad, hvis I vil fortælle mig hvad I synes om den – der er direkte link her og med koden VELKOMMEN får I 20% rabat på alt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsjakker i neutrale farver