Forårsfarver med op til 50% hos Nelly

Event hos “Min mors butik” – modetøj til børn

ea49285e-19f1-4b27-9845-32c527ad71c5 66c6e0a2-9e3e-49b7-898e-7c254fe0da8a f9d5e774-0e72-4952-a505-229dcb54891a 96162c2a-884f-4f99-a66b-e0a656dbe9ea 1546b269-b96c-44c8-93d6-1431db5c3d1c d4014ea0-836a-4243-a06d-5482ab91f09d


Reklame for minmorsbutik

Jeg var til et event i Frederikshavn i samarbejde med Aalborg bloggers hos Min mors butik. Det var mit første event hvor jeg kom afsted som mommy-blogger, og det var simpelthen så anderledes og så hyggeligt!

De var virkelig søde allesammen, de fortalte lidt om selve butikken – blandt andet hvordan den startede, og hvordan de lige præcis havnede i netop dét lokale, hvilket jeg synes var rigtig pæn, samt  udvidelsen af butikken til endnu en i Skagen.

Betal med børnepengene

En ting jeg synes er rigtig fedt, er at man kan betale med børnepenge! Det vil sige, at du kan som mor aldrig stå og mangle noget som helst til dine børn, for du går bare ind og bestiller tøj, men venter med betalingen til børnepengene er udbetalt! Hvor fedt er det ikke lige? Jeg er faaaaan 😁Jeg ved nemlig liiiige hvad min lille Emin skal have! Hvis du vil høre mere om hvordan det fungerer, så synes jeg helt bestemt du skal gå ind på deres instagram og følge dem. Der kan du læse meget mere om dette koncept og ellers se deres fine udvalg af tøj. Jeg kan godt lide, at de poster det på instagram lidt inden de får noget nyt, og så igen når de er på lageret, så man virkelig kan følge med i hvad de får, samt hvornår de får det!

….Og nå ja, jeg var lige ved at glemme, at fortælle at de serverede det lækreste sushi fra Karma Sushi, det var så godt! Jeg har aldrig spist derfra, og jeg må sige, at man kan smage forskel på sushien der hvor jeg plejer at spise, og det vi fik fra Karma!

I butikken sælger de det flotteste og sødeste børnetøj, faktisk helt fra 0 og helt op til 14 år. Jeg har aldrig rigtig gået op i børnetøj, om det er mærketøj eller fint, men hold kæft hvor var der en masse sødt tøj til børn! Jeg kunne have haft hele butikken med hjem hvis jeg havde råd!

Vi fik alle et gavekort på 300,- samt lidt lækkert med i vores goodiebags. Vi fik blandt andet de flotte Little Olga spænder en i gul og sort. Derudover fik vi den lækreste læbepomade, den er virkelig god! Jeg har brugt den lige siden. (Indeholder coconut oil, beeswax, papaya seed oil og shea butter i). Og så fik vi de to flotte balloner med til de små. Ikke nok med det, så fik vi alle en personlig rabatkode til vores dejlige følgere som sluttede den 31. Marts, så hvis I ikke allerede følger med på min instagram, så hop med, måske er I heldige til næste gang jeg har andre skønne rabatkoder @lenashabani

Jeg fik købt Adidas-leggings til Medina til når hun er til gymnastik, hun har ellers haft noget rigtig ballerinatøj på til det, men det bryder hun sig ikke om mere, for nu skal hun springe og lave en masse andet eftersom hun er blevet lidt ældre så jeg kan virkelig godt anbefale de leggings lignende disse.

De flotte little Olga spænder har jeg faktisk set lidt på instagram, men jeg har ikke kunne finde ud af hvor man kunne købe dem, jeg synes de er vildt fine, og så pynter de bare så meget, så jeg fik lige købt to mere til Medina. Dog har jeg ikke givet det til hende endnu, da gymnastik er slut og hun jo har fødselsdag den 21. april, så jeg glæder mig til at give hende det, og få sat de spænder i hendes hår med de flotte krøller hun har 😍


Skulle i være interesseret i bare at gå direkte til deres shop, så kan i bare klik HER også kan I jo shoppe løs, for børnepenge er jo lige rundt om hjørnet. GOD SHOPPING!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsfarver med op til 50% hos Nelly