Nemt og lækkert grahamsbrød

Lækre brunchboller


brunchbollerbrunchbollerbrunchboller


Nu der er mange der stemte ja til at jeg skulle skrive et indlæg på disse lækre boller, så får i den her.

Opskriften er til ca 22 stk. Jeg har lavet dobbelt, derfor der er så mange på min instagram. Jeg laver mange fordi så kan jeg fryse dem nedm så vi altid har noget at spise til morgenmad eller til madpakken til Medina. De er vildt lækre, både til morgenmad med ost og syltetøj eller med pålæg!

Et lille tip så bollerne kan blive samme størrelse og pæne, så vej hele dejen og divider det tal med de antal boller du ca får ud af hele dejen, og jeg ved godt når folk læser med nu og tænker/siger hvad fanden tror hun jeg er helt væk, men nej jeg ved godt folk ved hvordan man regner den ud, men når man står der og bager, så tænker man sku ikke lige over det, og slet ikke hvis man ikke er vant til at bage, eller har en lidt presset dag. De bliver så flotte, lige store og mega lækre at se på!

Ingredienser til disse lækre brunchboller:

 • 1 kg Finax Hvedemel
 • 200 g. Finax knækkede hvedekærner
 • 50 g. Gær
 • 5 dl. Lunket vand
 • 50 g. Smør
 • 1 Æg
 • 4 Spsk. Sukker
 • 2 Tsk. Salt

Fremgangsmåde:

 • Opløs gæren i lunket vand og tilsæt resten af ingredienserne. Ælt dejen godt sammen. Lad dejen hvile i 20 min. Fordel bollerne og lad dem hæve i 1 time.
 • Pensel derfor med æg.
 • Bag den ved 220 grader i 13 minutter.
 • Tilsæt evt. 200 g hakkede gulerødder!

Velbekomme!

Find flere af mine egne opskrifter under min kategori “Lenas Opskrifter” her. Følg også gerne med på min instagram @lenashabani som jeg opdaterer dagligt, også når der er nye opskrifter at finde her på bloggen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemt og lækkert grahamsbrød