Orange sweater

Hverdags-vlog: Sommerferie


Min sommerferie i små klip

Jeg har endnu engang filmet en masse småklip fra min hverdag. I denne film kan I følge lidt med i min sommerferie herhjemme i Aalborg. Grunden til jeg er helt vild med at lave hverdagsvlogs, er blandt andet fordi jeg elsker at have dem som gode minder, som jeg altid kan se tilbage på. Derudover selvfølgelig også så I kan følge lidt med i hvad der sker hos mig. Jeg håber I kan lide videoen, I må meget gerne smide en kommentar hvis I kan lide den.. Eller hvis I har gode forslag til ændringer, så de kan blive bedre!

Se vloggen her:

I morgen vil jeg drage på en lille ferie med min dejlige veninde Sofie, vi tager en uge til Korfu – og der vil jeg naturligvis også filme til en vlog, og tage en masse skønne billeder til både instagram og bloggen her!

Fortsat god weekend, og dejlig sommer til jer alle <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Orange sweater