Billeddagbog fra Mirissa

H&M Webshop-favoritter

Indlægget indeholder reklamelinks


1: HERE // 2: HERE // 3: HERE


4: HERE // 5: HERE // 6: HERE


7: HERE // 8: HERE // 9: HERE

Jeg synes virkelig at H&M bliver ved og ved med at komme med lækre nyheder, og det kan godt være farligt, hvis man er low på forårstøj! Jeg kan i hvert fald ikke holde mig fra, at klikke et par lækre toppe med hjem. Og se lige den smukke pastelfarvede blomsterkjole… Jeg tror det er kærlighed ved første blik!

Jeg har bestilt nummer 3 og nummer 6, og jeg tænker de vil passe godt sammen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeddagbog fra Mirissa