VIDEO UPDATE // sniksnak

HALLOWEEN

Det bliver et lidt kort indlæg den her gang, men jeg ville lige vise min bette prinsesse frem fra halloween dagen i mandags! 🍁🍂🎃

image

Så er halloweenfesten overstået i børnehaven, og jeg fik en glad pige (glad og glad med de humørsvingninger hun døjer med) med hjem som havde en masse at fortælle om på vej hjem og i løbet af aftenen.

Elisabeth og jeg var i fredags ude at købe hendes kostume, jeg fandt det her sæt i Føtex til 50,- også lagde jeg lidt makeup/øjenskygge på hendes øjne, lidt læbestift også fik hun lidt røde kinder.
imageimageMen efter jeg hentede hende i børnehaven, kunne jeg se hun har fået malet edderkoppespind og en bette edderkop på armen 😀 Hun har ikke helt givet slip på hendes drengeside endnu, haha. Men jeg elsker, st hun er sig selv og gør præcis hvad hun har lyst til!

Fra Medina har været helt lille og indtil hun faktisk blev 4 år har hun altid været lidt af en drengepige, som hendes mor, men vi er kun 2 piger, plus min mor i familien, resten er drenge/mænd så man bliver sku lidt mere drenget end man normal ville når de er de eneste man kan lege med.

Jeg elsker hun er sig selv og gør præcis hvad der gør hende glad!

image

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO UPDATE // sniksnak