En nem og naturlig vej til stærkere hår

Forkæl fædrene på Fars Dag

Indlægget indeholder reklame-links


img_4923img_4922


Nu nærmer fars dag sig d. 5 juni, og fædre skal jo også forkæles med gaver ligeså vel som vi mødre skal til mors dag – derfor har Medina og jeg været inde på Coolstuff.dk og kigge lidt på hvad der var som han kunne bruge. Eftersom vi snart får altan, og min mand ELSKER at grille om sommeren så har vi nemlig fundet den bedste gave til ham! Nemlig en hotdogmaskine, hvor brødet kommer i ovnen og pølserne bliver ristet ovenpå og endda på SAMME TID! Medina mangler i den grad tålmodighed når det gælder hotdogs, hun har svært ved at vente på at først brødet bliver færdig også pølserne, og med den her maskine så er begge ting klar på engang!

En anden ting vi fandt er en Powerbank! Det han hader aller mest er simpelthen når han telefon går død midt i hele, f.eks. hvis Medina skal låne den, og hun så efter hun er færdig bare lægger den et sted, og der ikke er mere strøm på. Hans gamle Powerbank er nemlig gået i stykker, med denne Powerbank kan han aldrig løbe tør for strøm. Et plus ved den er, at den både er skide flot og lige til at have i lommen, en anden ting er man kan oplade hele TO telefoner på en gang! (Så kan jeg også oplade min HAHAHA) Så det problem slipper han fuldstændig for! Endnu et plus for MIG er at jeg altid kan komme i kontakt med ham haha! 😂

For ekstra inspiration til Fars-dags-gaver, så kan I tjekke Coolstuffs side ud, de har nemlig samlet en hel side med en masse bud på gaver til alle fædrene derude lige HER.

af Lena Shabani

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En nem og naturlig vej til stærkere hår