Weekend i KBH | Go Travelling Live Event

Få 25% rabat hos Desenio | Mine plakater i soveværelset

Reklame for Desenio | Indeholder reklamelinksDer er altså intet mere kedeligt end en helt hvid væg, enig? Og når man kommer fra en et-værelses kolonihave til en lejlighed med mere end fire vægge, så er det lidt svært at fylde det hele ud! Jeg tænkte med det samme, at plakater ville være svaret. Derfor satte jeg mig en aften med to veninder, og kiggede rundt på plakatudvalget hos Desenio. Jeg brugte vildt lang tid på at kigge frem og tilbage, men fandt til sidst frem til 3 skønne plakater i nogle dæmpede lyse farver. Jeg ville have dem til at hænge i soveværelset, så derfor var det vigtigt for mig, at det var nogle “rare” billeder at se på. Dvs. ingen vilde farver, forstyrrende elementer eller andet skørt. Derfor faldt valget på disse tre skønne billeder med beach-vibes. Jeg bliver glad og rolig når jeg ser på dem, så de tjener lige præcis det formål jeg havde tiltænkt dem.

Jeg ved godt hvor jeg skal kigge efter plakater til min stue. Det skal selvfølgelig være på Desenio – de har noget for enhver smag, i alle størrelser og farver. Jeg er fan!

Navnene på disse tre plakater er: BEACH VIEW, PINK PARASOL og POOL & PALM THREE, og i kan finde dem alle ved at søge på navnene i søgefeltet. Jeg har selvfølgelig en rabatkode, som I kan benytte jer af, hvis noget på hjemmesiden skulle friste jer!

Koden elisabethjasmin giver jer 25% på plakater* mellem tirsdag d. 11. september  – torsdag d. 13.  September. I kan følge @desenio for inspiration.
*Undtaget rammer og håndvalgte-/collab-plakater

Mit hjem er stadig ikke fuldført, men plakaterne har i hvert fald gjort en forskel! Næste skridt må være at male en af væggene, og jeg tænker det skal være grønt!

 

Se hele deres udvalg på www.desenio.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend i KBH | Go Travelling Live Event