Økologiske brændte mandler

Eksem eller tør hud? Så læs med her!


0a48fd60-1187-4046-a6b4-f128626650ab 821bb048-6c42-461f-80f2-f22a127c3688 458f2e9f-cbef-4585-b9d5-6fa484437088


Sponsoreret af Faaborg Pharma| – Som så mange andre så lider jeg virkelig af tør hud og det er altså ikke bare hænder og ansigtet, det er simpelthen over det hele! I ansigtet får jeg sådan nogle tørrede “pletter” hvis jeg kan kalde dem det.. og det ser bare forfærdeligt ud når man tager makeup på, specielt hvis man kommer pudder på! På mine hænder lider jeg bland andet også af eksem som kan gøre mig sindssyg af alt det kløe der medfølger ! Det er virkelig ikke rart, det ved de folk der lider af det,  produkterne her er alt sammen parfume og parabene fri, så man kan roligt bruge det selv hvis man har allergi eller eksem..

Udover den creme mod eksem så har jeg fået af vide jeg skal bruge en rigtig fed creme og der findes jo tons vis af dem.. man ved ikke hvilken er god og hvor man skal starte, men jeg kan klart anbefale hele det her sæt til hele kroppen! Jeg er simpelthen imponereret over hvor gode de er, og jeg må ærligt indrømme af alle de forskellige jeg har prøvet og testet så er de her mine favorit produkter! Også kan hele familien bruge den store som er til hele kroppen..

det fede ved de her produkter er at de trænger ind i huden hurtigt og efterlader ikke en fedtet overflade hvilket jeg HADER når de gør! Specielt når jeg bruger min telefon og den bliver fedtet eller hvis jeg render rundt og efterlader fingeraftryk på døre der er simpelthen ikke noget værre 😆.

sættet der er til at rense ansigtet og fugte er bare det bedste!! Jeg ved ikke om det er meningen det er til urenheder, men jeg kan sige jer en ting! Når det er den tid på måneden piger HAHA så får jeg syyyygt mange urenheder og bumser .. jeg har nu brugt de her til at rense mit ansigt, og det er som om de tørre bumserne ud allerede dagen efter kunne jeg se resultater! Det er step for step dem der er til ansigtet så det skal altså bruges i rækkefølge for at det skal kunne leve op til deres krav, så ikke noget med at bruge en og ikke den anden for så får huden altså ikke den behandling den skal for at opnå de resultater jeg snakker om. Man kan selvfølgelig godt bruge rensen også bare det, men så skal man ikke regne med de resultater JEG har fået. Jeg kan klart anbefale hele den her serie af produkter til hele kroppen.

 

Skulle i være interesseret i at se mere af deres produkter så kan i finde dem på Instagram hvis i bare skriver Faaborg Pharma.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økologiske brændte mandler