10 ting jeg elsker

Gode pakkeråd til en let kuffert

img_8071


Der findes to typer mennesker, dem som pakker så meget, at de ikke engang får brugt halvdelen, og så er der dem som altid kommer afsted, og har glemt et eller andet.

Når jeg skal rejse, så er der en ting som jeg virkelig hader, og det er, at have for mange ting med! Jeg synes det gør det hele uoverskueligt, og jo mindre du har med, jo mere kan du have med hjem, hihi! Derfor pakker jeg altid så minimalt som muligt. Jeg kan sagtens leve en uge et sted, kun med håndbagage. Nu hvor jeg skal rejse i dag, så har jeg dog plads til mere end det, men jeg vil stadig pakke så lidt som muligt!

Her er mine bedste pakkeråd til en let kuffert:

  1. Hvis du skal et varmt sted hen, så får du altså ikke brug for den store sweater, eller de lange bukser, så bare lad dem ligge derhjemme! (de fylder meget i kufferten, og du får det ikke brugt)
  2. Anvend multi purpose produkter, altså ét produkt, som har flere formål, således at du ikke slæber 20 forskellige beauty-produkter med. F.eks. kan du tage lidt kokosolie over i en mindre beholder, og anvende det både som make-up-fjerner, body-oil, hårolie, shaving-gel mm. Det sparer dig for en masse plads!
  3. Medbring ikke hårtørrer da dette oftest er på hotellet, og skulle det ske, at det ikke er, så lad håret lufttørre, det er langt bedre!
  4. Hvad angår kjoler og t-shirts, så rul dem sammen, på den måde er de nemme at klemme ned, og et plus er, at de bliver mindre krøllede end hvis du blot lægger dem foldet i kufferten.
  5. Find i forvejen nogle sæt tøj du vil have på på ferien, på den måde undgår du at pakke ting du ikke kommer til at bruge, og man behøver jo ikke have helt nyt tøj for hver dag, f.eks. kan de samme shorts jo godt bruges til forskellige toppe/t-shirts.
  6. Tag to bikinier med, og ikke mere. Mens den ene hænger til tørre, så kan du bruge den anden, og omvendt!
  7. Husk, at der næsten ikke er noget du ikke kan købe. Så skulle du komme afsted uden shampoo, tandpasta eller lignende, så kan du altid købe det i et supermarked! Pånær hvis du skal til Cuba og har glemt neglelakfjerner haha, vi havde glemt det dengang vi var afsted, og min mor, svigerinde og jeg ledte hele Havana rundt efter det, og det var ingen steder at finde! Virkelig underligt, man skulle tro det var en af de der ting man kan købe alle steder i verden, men åbenbart ikke!

Det var lidt af mine pakkeråd til at rejse let, jeg håber I kan bruge ét eller flere af dem – nu vil jeg drage sydpå, god sommer til jer alle!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg elsker