Croatia Travel Diary #2

Croatia Travel Diary #3

img_8486img_8461img_8481img_8497img_8514img_8556


Nu er vi nået den sidste dag her i Split, og jeg er kommet til stadiet hvor mit hår er blevet til dreadlocks (det gør det altid når jeg er på ferie, og der er opsat på samme måde hver dag).

Siden sidste Travel Diary har vi været ud at besøge Salona, som er en over 2000 år gammel by, som nu ligger i ruiner, det var virkelig spændende – der ligger stadig gamle kister i alle afskygninger fra mennesker som har ligget begravet der, lidt spooky, men også meget interessant.

Dagen efter tog vi ind til Diecletian Paladset i Split by, det var også vildt smukt, men desværre var der propfyldt med turister, arghhh, det ødelægger så meget hahaha – så for at komme lidt væk fra menneskemængden satte vi os på en cafe tæt på og fik en iskaffe og en bananasplit.

I går var vi på stranden som hedder Kasuni, det var en stenstrand, så det gjorde lidt ondt at ligge, men derudover var det varmt, lækkert og smukt.

En af mine yndlingsting ved Split er, at alle sten og bygninger i byen er helt lyse, så selv om aftenen når solen er gået ned, så er det lyst og lækkert. Gaderne inde i byen har store hvide/beigefarvede fliser, og de har en helt glat og blød overflade, fordi det er så gammelt, og er blevet gået så meget på, at det ligner et rigtig fint gulv som man burde have indendørs.

I dag vil vi undersøge hvad det koster med bilfærge til Dubrovnik, vi har jo kun lejet den her lejlighed indtil i morgen, så efter i morgen er det enten hjem, eller lidt videre – vi får se!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Croatia Travel Diary #2