Interior crush: Cult Furniture

“Beauty Geniuses” April Goodiebox

Reklame for Goodiebox, indeholder reklamelinks.

72d5c9c8-8590-4953-a218-928c433ea525


Temaet for April måneds Goodiebox er Beauty Geniuses og indeholder 7 skønne produkter. Fire af dem er fullsize, og boksen har denne gang en samlet værdi på 663 kr. 

Denne boks indeholder lidt af det hele. Der er lidt til kropspleje, ansigtspleje, make-up og andet godt. Det første jeg var vild med ved denne boks var faktisk, at den er mintgrøn. De andre bokse har været lyserøde (også vildt lækkert), men den her friske grønne farve er i mit hovedet associeret med forår, og det er bare lækkert!


17d09db3-fec4-42d4-a8e7-6f365b1b0112 3d737a30-62ce-46aa-b757-77b03a0cd667 ada15e2d-2886-42b5-8add-0cad08602577 216a40a8-df1d-4130-aa09-d5f6f591db71 368cc481-a3e5-40d6-a96d-7c3130969258


Boksen indeholder:

Gosh Lumi Drops – lysreflekterende pigmenter a la blush som nærmest smelter ind i huden!

Lord & Berry Silhouette Lip Liner – først troede jeg, at dette var en hvid eyeliner, dog kunne jeg ikke forstå, at den ikke afgav farve! Så læste jeg i folderen og fandt ud af, at det faktisk er en transparent lipliner! Det er meningen at man kan påføre den under alle slags læbefarver – så sørger den for, at læbeproduktet holder længere og forebrygger udtørring (ved f.eks. liquid lipstick).

Naobay Face Mist Toner – Jeg blev så mega glad, da jeg så at den her var i boksen. Hvis der er noget jeg elsker, så er det face mists! Bare det at kunne friske sin make-up op med lidt fugtmist er genialt, jeg elsker mists! Jeg har også allerede brugt den på huden med en vatrondel efter afrensning af make-up, og det fungerer rigtig godt.

Verso Face Cream Day – en ansigtscreme som skulle efterlade huden ensartet, hydreret og strålende. Jeg har brugt den i 2 dage nu, og den giver virkelig et fugtboost. Jeg er vild med den!  –

Goodiebox Brush Cleanser Egg – da jeg så den her, så tænkte jeg med det samme, at det er SÅ fedt, at Goodiebox selv har lavet den her. Den er til at rense make-up børster med, og den fungerer bare rigtig godt. Jeg har lige så lige givet alle mine en tur!

The Body Shop Mango Body Yoghurt – en skøn creme som bare dufter af mango for alle pengene, jeg er vild med den! Det trænger hurtigt ind, og efter ikke huden fedtet.

L’oréal Sugar Scrub Glow Grape Seed – til slut var der et lille brev med en ansigtsskrub med, jeg har endnu ikke prøvet den, men jeg er sikker på, at den er effektiv!


Skulle du få lyst til at læse mere om Goodiebox, eller måske endda tilmelde dig, så kan du gøre det lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior crush: Cult Furniture