H&M webshop-favoritter #6

5 unikke fotoplakater

reklame for eget brand | www.elisabethjasmin.dk


Jeg har nyheder på shoppen, og jeg har glædet mig længe til at dele dem med jer!

Det er 5 meget forskellige billeder, da de er taget forskellige steder. Der er et fra Iran, to fra Barcelona, et fra Blokhus og resten fra Aalborg. Man kan snildt mikse og matche dem, også med de andre plakater på shoppen. Jeg har udvalgt disse 5 plakater baseret på en afstemning på instagram, da jeg havde mange flere oppe af vende. Jeg fik nogle skønne input, og er utrolig glad for valget.

Klik her for at tjekke dem ud!

I må meget gerne fortælle mig hvad I synes om plakaterne, eventuelt i en kommentar her i indlægget.

2 kommentarer

 • Jeg er vild med plakaterne. Jeg kan bedst lide at billederne er så naturlige som mulige, og det må man sige de der er. Kunne være jeg skulle have sådan nogle i min lejlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Det er jeg virkelig glad for at høre! Tusind tak fordi din feedback, og ja da, du skal altid være velkommen til at kigge forbi webshoppen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M webshop-favoritter #6