Mine 8 bedste tips til sundere hår!

5 måder at opnå den helt rigtige sommerglød på!

Hej alle!

Nu hvor det er sommertid, og solen forhåbentligt snart kommer tilbage til DK og gør os alle dejlige brune, så har jeg nogle tips jeg lige vil dele med jer, så vi alle kan få udnyttet solen maksimalt! Læs med nederst på siden!

13293032_10209463650376555_2141935386_n 13295197_10209463650856567_1367103410_n

 

 

 


1: Spis betakarotener (vitaminpiller) – så opnår man en lækker glød af solens stråler, betakaroten giver en jævn, dyb og varig brun farve. Jeg tager dem hver sommer, de er på ingen måde skadelige, de består af farvestof som findes i planter (Provitamin A).

2: Brug en altid god bodyscrub, så huden er lækker og eksfolieret, og dermed har endnu nemmere ved, at optage solens stråler

3: Husk, at solcreme er vigtigt – selvom jeg må indrømme, at jeg aldrig har brugt det… Kun på min næse, da den godt kan gå hen og blive rød en gang imellem. Hvis man har tendens til at blive rød, så er det nok i hvert fald er must, det er vigtigt at passe på huden. Alle hudtyper er forskellige, og det korte og lange er, at det er mest forsvarligt, at bruge solcreme, uanset hudtype.

4: Lade være med at ligge i solen og stege hver dag i en hel uge, så kommer man hurtigt til at se “brændt/kogt” ud, hold nogle dage fri så huden kan “restituere” og slappe af, det betyder ikke, at du skal opholde dig inde når der er 24 grader udenfor, men lad være at smøre hele kroppen ind i sololie og lig i bikini, tag lidt mere tøj på, og sid eventuelt i skyggen.

5: Afkøl huden efter enhver solbadning! Det allerbedste du kan bruge på huden, er ren aloevera, men ellers findes der også et utal af gode aftersunprodukter på markedet, som man med fordel kan bruge! Her er LINK til en jeg synes er god.

(PS. Kokosolie er virker også afkølende på huden efter soleksponering!)

OG… Sidst men ikke mindst, et lille ekstra tip, brug solbriller, always, så øjnene ikke er anstrengt hele tiden. Plus – we don’t need wrinkly eyes…

 

Jeg håber I kunne bruge lidt af disse tips til noget, og så må solen godt ta’ at komme frem! 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 8 bedste tips til sundere hår!