Update - familiesammenføring, indbrud og nytår

Yellow Denim Jacket

Indeholder reklamelinks


9de30d19-17c8-4e65-98ce-52fb1a878d11 89527847-c403-490a-9119-a9d73cada491 31d146eb-270e-4f30-85d3-b21833c0c8f6


For en uges tid siden var jeg med min veninde Sofie i H&M for at kigge udsalg. Jeg fandt ikke nogle vilde udsalgsfund, men jeg faldt over den her gule denimjakke, den er jo helt perfekt til foråret, og også til nu hvis man har en ordentlig strik under. Jeg synes bare vi skal iføre os en masse flotte farver, nu hvor vejret er gråt med gråt på. Det lyser op, og man bliver glad af at se på dem! Jeg satte dem sammen med et par helt standard mom jeans, en beige strik og et bælte med lidt nitter på. I kan finde links under billederne! Jeg kunne ikke finde jakken på H&M’s webshop, men jeg købte den i Shoppen Aalborg for 179,- (BILIGT). Og den beige strik jeg har inden under er en udgået model fra Moss Copenhagen, så jeg har linket til en som minder om den, og som har cold shoulders, som altid giver en fin deltalje!

Blue Mom Jeans  // Beige Knit

Jeg har fundet et udvalg af andre denimjakker som også er ret fede, blandt andet en fin rød en, som også ville være god til dette outfit – link her!

(Asos.com har også mange fede denimjakker)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update - familiesammenføring, indbrud og nytår