Hjemmelavet humus from scratch!

Yaaaaaay!!!

JEG ER GRAVID!

Vi har forsøgt, at blive gravide i noget tid – og jeg blev gravid i december, og da jeg skulle til min første scanning, viste det sig desværre, at der ingen foster var.. Jeg fik en udskrabning hvor jeg blev spurgt, om de måtte tage et stykke væv til en undersøgelse, hvor det faktisk viste sig, at jeg havde celleforandring og det nok var skyld i at der ikke var udviklet noget foster.. Jeg skulle til nogle undersøgelser efterføgende, før vi måtte prøve igen, og da jeg i slutningen af februar fik af vide vi godt måtte forsøge igen, gik vi faktisk i gang med det samme 😀 !

Jeg er nu i dag 3 mdr henne, men jeg ville ikke offenliggøre det før jeg havde fået nakkefoldsscaningen med, selvom vi havde betalt os til en tidlig scanning allerede i uge 5 og plus havde fået en scanning på sygehuset i ca uge 8-9, men der var en bette sund baby og alt så rigtig fint ud! Min datter glæder sig så sindssygt meget og hun kan næsten ikke vente, hun siger det er en pige og hun hedder lilly 😀 Haha!

Vi har så heldige, at hende der skulle scanne mig var ny, for vi fik en hel times scanning! 😮 Vi har været så utålmodige til vi skulle der ind, at vi var så glade for vi fik en hel times scanning! Jeg var godt træt da jeg kom hjem, fordi da vi var derinde, skulle jeg op at hoppe og løbe, for den bette lå bare og sov, den lå forkert, og hun kunne ikke rigtigt måle det der skulle måles, men det lykkedes til sidst 😀 Det var den bedste oplevelse, og det hjalp rigtig meget at vi fik en time! For jeg kan huske da jeg var der inde i min første graviditet, der gik det så hurtigt, og vi ville håbede bare, at vi fik lidt mere tid den her gang, end de små 10 minutter sidst!

– Lena Shabani


13472135_10154281602202138_1873900783_n 13473778_10154281602187138_1320063064_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet humus from scratch!