Beskyt hår + hud mod kulden

Vinterboost!

Af Lena Shabani

Godt tip til at styrke vores immunforsvar mod forkølelse og virusser.

image
Nu hvor det er begyndt at blive koldere og mere gråt, så har kroppen brug for at vi styrker vores immunforsvar mod virus og bakterier. C-vitamin er faktisk noget der støtter vores immunforsvar mod de to ting, C-vitamin findes i appelsiner. Og som i nok har læst med i et andet indlæg på bloggen om ingefær, så er ingefær også med til at styrke vores immunforsvar så vi kan undgå forkølelse og alt hvad der høre med til vinteren.. Ovenikøbet så er appelsiner utrolig godt mod vores hud!

I kan læse mere om hvorfor ingefær er godt og endda få en opskrift på ingefærshot HER

Nu vil jeg gerne vise jer en ret så nem en opskrift på et glas juice som er en ren vitaminbombe.

Jeg har taget 3 appelsiner og lidt ingefær. Alt efter hvor stærk man vil have den så kan man komme mere eller mindre i. Hvor meget juice man får ud af det afhænger lidt af hvor meget saft der er i appelsinerne men som regel får jeg et glas ud af 3 appelsiner og en lille klump af ingefær.

Jeg plejede sammen med min mand at drikke sådan en hver dag i sidste vinter og vi undgik faktisk forkølelse og det hele!

Det du skal bruge;

  • 3 appelsiner
  • Lille stykke ingefær
  • Juicepresser

image
image

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beskyt hår + hud mod kulden