Rosegold øjne med Huda Beauty

VIDEO: En lille stue-makeover


Yes, så har jeg endelig fået malet væggen i stuen. Det tog mig også kun 6 måneder om at gøre tanke til handling… Bedre sent end aldrig, ikke sandt?!

Jeg er så glad for, at jeg endelig fik det gjort. Det har transformeret stuen fuldstændigt, det er blevet meget mere hygge- og hjemligt nu. Jeg har filmen processen, og fået klippet det sammen til en hyggelig video som nu er at finde på youtube, eller i linket lige herunder. Jeg håber I vil tjekke den ud, og fortæl mig gerne hvad I synes om den!


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosegold øjne med Huda Beauty