Homemade "hot-oil" hair treatment

Vi tester popcornmaskine!

img_7498img_7515img_7457img_7463img_7477img_7479img_7491


JAAA! I dag er det fredag, og fredag betyder filmhygge, hele aftenen lang!

Vores fredagsplan er, at vi skal se nogle gode film. Og til vores film skal vi selvfølgelig have os nogle poppede majs 😋 Vi har været så heldige, at få lov at afprøve den nok allerfedeste popcornmaskine man kan få, ikke bare en hvilken som helst popcornmaskine, men en vaskeægte en af slagsen! Sådan en rigtig en man har i tivoli, og i biograferne etc.Vi har glædet os helt vildt til at teste den! Maskinen er rigtig nem at bruge, den bruger 5 minutter på at varme op, og derefter tager det kun 3 minutter for majskornene at poppe. Det eneste man skal bruge, er popcorn, salt og smør. Vi har brugt cirka en dl. majs, en stor skefuld smør til, og salt efter behov. Og voila, så klarer maskinen det hele.

Mikropopcorn er bare ikke det samme. Det her er så fedt, det føles så autentisk popcorn-agtigt, og det gør altså lige smagen lidt bedre, at de bliver serveret i de fedeste popcornbægere, så det føles rigtigt som i biografen. Vi er virkelig imponerede over den! Vi snakkede også om, at den vil kunne give enormt stor glæde til eksempelvis børnefødselsdage (eller voksen for den sags skyld!) – og mange andre arrangementer, den vil til hver en lejlighed være et hit!

Vi glæder os til at bruge den mange flere gange! Den kan købes lige HER og det er kun én ud af massevis af mega fede ting de har. Eksempelvis synes vi også det er ret sejt, at man kan købe en candyflossmaskine!?!?! og en chokoladefontæne! Og så til så lidt penge? Det næsten for godt til at være sandt!

Hvis I har lyst, kan I tjekke deres store udvalg af fede til ud på www.coolstuff.dk

PS. Vi har lige lavet en kort video hvori vi viser hvordan vi testede den. Og igen igen er vores video altså ikke perfekt hahaha, vi filmer bare det vi gør i første hug, og så er det det som I får at se 😅

Af Lena & Elisabeth 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Homemade "hot-oil" hair treatment