Morgenmadstip: Grøn Vegansk Smoothie

Veganske Brunchpandekager

Veganske pandekager7b3120ee-930c-4940-9b26-287cfa698b53


Lette og luftige veganske brunchpandekager

Så er jeg klar med endnu en opskrift. Denne gang er det små luftige og lækre pandekager, som er helt perfekte til søndagsbrunchbordet.

Du skal bruge:

5 dl plantemælk (Havre, soya, mandel etc.)
4 dl havregryn – finthakket til mel i en minihakker. Du kan også bruge alm. mel eller fuldkornsmel i stedet for!
0,5 dl husk
2 spsk. planteolie
1 spsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker
2 spsk. agavesirup (alm. sirup kan også fint bruges)
Tilsæt evt. en smule kanel

Alt du skal gøre er…

At blande alle ingredienserne sammen. Steg dem derefter på panden ved medium varme. Jeg lavede cirka 4-5 af gangen, da de jo er små – så går det lidt hurtigere. Husk, at eftersom der er olie i dejen, så behøver der ikke at komme olie på panden, med mindre man har en pande hvorpå alt klistrer fast (I ved godt hvad jeg mener).

Så er de klar til servering! Som topping brugte vi diverse frugter skåret i stykker. Derudover tog vi lidt frosne bær og opvarmede i en gryde, for at få en “bærsovs” til at hælde over!

Velbekomme! Kommenter gerne hvis du har andre gode veganske morgenmadstips til brunchbordet!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmadstip: Grøn Vegansk Smoothie