My week in pictures #6

Sund chokomousse uden sukker

img_4820 img_4827


Jeg elsker elsker elsker veganske alternativer.. Og, oftest synes jeg faktisk, at de smager bedre end de “syndige”.

Opskrifter skal helst være hurtige hvis det står til mig  (jeg har simpelthen ingen tålmodighed, og når altid at spise alle ingredienserne undervejs, hvis det tager for længe, haha). Denne chokomousse er helt vildt enkel at lave, det tager 5 minutter, og så er den klar til servering! Den er lækker rå i det, og har en god kraftigt smag af kakao, og den er samtidigt sødet lidt af honningen. Den er efter min mening helt perfekt. Denne opskrift er til 2 personer, men kan nemt fordobles mm.

Du skal bruge:

  1. 2x bløde avokadoer 
  2. 0,75 dl kakaopulver i god kvalitet 
  3. 3 spsk. Honning
  4. 1 stk. øko citron eller lime (jeg har brugt citron)

Mos alle ingredienser godt sammen, pånær citronen/limen. Efter alt er blandet sammen, så riv en smule at skallen fra limen/citronen ned (derfor øko), og smag til med saften derfra. Sæt dem i køleskabet indtil servering. Man kan pynte den lidt, hvis man har lyst. Jeg har bare lagt et par citronskiver i, og drysset lidt ekstra kakaopulver ovenpå, men kan kan jo gøre helt som man har lyst. Det ville også være pænt med nogle bær, eller måske nogle mynteblade?

Voila! Et fantastisk sundt alternativ til en lækker chokolademousse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My week in pictures #6