For the love of jewelry

Vegan Rawcake

img_5202 img_5214


Hermed endnu en lækker vegansk opskrift – dette er min egen fortolkning på en lækker og nem rawcake lavet på dadler!
Du skal bruge:

  1. 400 g dadler (fjern stenene inden vejning)
  2. 150 groft hakkede g mandler
  3. 4 spsk. kakao
  4. 1/2 tsk. salt
  5. 1 spsk honning
  6. 8 spsk. vand
  7. (en smule kokos, hvis man ønsker det)

Nu til det sjove (og nemme)!!!

Bland alle ingredienser godt og grundigt sammen. Pres derefter dejen ud på en lille bradepande, og glat den ud så overfladen er nogenlunde jævn. Stil den derefter i fryseren indtil den er fast/hård (40-60 minutter) slut skærer du den ud som du har lyst, og kan den nemt gøres endnu mere indbydende, ved at servere den med lidt lækkert frugt, eventuelt med granatæble og appelsiner som jeg har gjort. Done!

Det er så let som det overhovedet kan blive, hihi – det tager kun 5 minutter at mikse sammen, og så smager det helt fantastisk, det er virkelig godt til os som har en sød tand, men som ikke ønsker tilsat sukker eller smør. Dette er indeholder kun naturligt sukker og fedt, og smager syndigt på den sunde måde!

(Fik I set mandagens opskrift på vegansk chokolademousse? Link her)

Go vegan 💚🌱

 

 

 

2 kommentarer

  • Rikke

    Mega lækker opskrift! Vil dog lige gøre jer opmærsomme på at honning egentlig ikke er vegansk, da det produceres fra bier;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Elisabeth

      Ih ja, det ved jeg godt! Men noget tyder på, at jeg ikke vidste det dengang jeg lavede opskriften og indlægget, hihi. Tak for din kommentar! 😊❤️

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For the love of jewelry