Beat the cold: Hot Ginger Lemon

Vegan Breakfast: Chocolate Oats

img_3956 img_3967 img_3968


Noget som jeg spiser rigtig meget til morgenmad/frokost for tiden er havregrød med chokoladesmag. Det som jeg elsker ved havregrød er, at selvom det kan være kedeligt i sig selv, så kan man opgradere det med alt muligt lækkert topping, forskelligt fra dag til dag. Opskriften på havregrød er jo rimelig simpel, jeg håber at de fleste kan finde ud af, at lave det haha. Jeg plejer bare ved øjemål at hælde en slat havregryn og vand (eller soyamælk) i gryden, så tilsætter jeg lidt salt – og for at give dem chokoladesmagen, så rører jeg en spiseskefuld raw kakaopulver i, sommetider putter jeg lidt olie i for at gøre den mere cremet.

Når havregrøden er færdig, putter jeg det i en skål, og topper med alverdens lækre ting. Jeg plejer at lave en blanding med nødder og frugt, i denne omgang bestod det af æbler, kokosflager, frosne hindbær, cashewnødder, samt 1 tørret figen i skiver. Det lækre ved at putte en masse topping på er, at det ser mere appetitligt ud, derudover kan man hver dag kan kreere en ny form for havregrød – og så er det ovenikøbet ofte instavenligt hvis man formår at “style” det en smule!

Se flere af mine veganske opskrifter HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beat the cold: Hot Ginger Lemon