The New Yorker Goodiebox

Update, vinterferie og ny VLOG

3de32f44-7632-46fa-b49b-1b9932787ae7 bdb2a07f-c84a-4889-bedb-bf1536a76ea1 10c58e1e-7306-4b7d-bd15-fa0795118b62 4efc4499-0b7f-46bd-99ec-1981b338114e


Update, vinterferie og ny video-log

Det er først nu, at vinterferien sådan rigtigt slutter for mig. Jeg er nemlig først startet på skole i dag, så jeg har haft hele ugen til at forberede mig mentalt på at skulle tidligt op i hverdagene igen. Jeg er startet op på kemi B med Sofie. Vi skal begge to bruge det til at kunne komme ind på vores ønskede uddannelser. Så nu er det bare i gang!

Yoga, træning og overskud

Jeg tog for en måneds tid siden en beslutning om at indmelde mig i Fitness igen. Et valg jeg allerede er nærmest lykkelig over, at jeg har gjort mig. Det har givet mig et enormt overskud og friskhed til alle hverdagens opgaver. Vi har benyttet os meget af holdene, og især yoga (både Hatha og Flow). Og det er nærmest allerede en tradition, at vi skal på i hvertfald ét yogahold om ugen, udover den almindelige træning. Vi er også begyndt at gøre meget ud af smidighedstræning, så vi kan sagtens bruge en time i fitness på diverse udstrækningsøvelser!

Vinterferie og vlogging

Her i vinterferien er der sket noget stort set hver eneste dag. På trods af at vejret har været gyseligt koldt, så har det ikke stoppet mig i at komme ud! Tværtimod. Udover at have lavet en masse sjov og hygge, så har jeg fået klippet en lille film sammen. Jeg har filmet en lille smule fra hver dag, så det tilsammen er blevet ét minde om hele ferien. Ikke at jeg har lavet noget udover det sædvanelige, men jeg synes det er hyggeligt at kunne se tilbage på!

I dag skal jeg ikke lave så meget andet end en tur på posthuset og hente mit nyindkøbte kameraobjektiv, og jeg glæder mig som en sindssyg, til at få taget en masse fede billeder med det!

Hvis I har lyst til at kigge min “vinterferie-vlog” så kan I se den lige her under 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The New Yorker Goodiebox