Den perfekte gave til mors dag

Update på min mand

Af Lena Shabani 


img_1661


Jeg hader at gå hjemme, for jeg føler mig helt alene! Elisabeth går jo i skole og Camilia bor jo i København, mine andre veninder arbejder mens jeg går hjemme. Min mand er jo i kosovo, mine forældre har faktisk været hjemme ved mig hele påsken hjulpet en del med børnene så jeg kunne få sovet igennem, for når de ikke er her så får jeg bare ikke sovet. Medina står jo op kl 06.00, og så får jeg bare ikke sovet mere! Men ærligt når begge børn er puttet, og jeg sidder i stuen helt alene så bliver jeg bare så deprimeret og ked af det, ikke nok med at hele dagen går på at være alene og hjemme, så når aftnen også rammer, så mangler jeg virkelig min mand! Bare det at kunne drikke kaffe og snakke med en mangler jeg virkelig.

Det er ved at være to måneder siden min mand og svigermor tog tilbage til kosovo, han skal jo være ude i 3 måneder inden han må komme igen! Tiden er gået ret hurtigt for mig, for jeg har jo haft to børn at tage mig af hvorimod han Intet har at tage sig til end at gå og savne os og tænke på os! Men der præcis kun 34 dage til han kommer igen og jeg glææææder mig så sindssygt meget!
Medina har ikke rigtigt reageret så slemt på det som hun gjorde sidste gang, hun nævner ham og siger også at hun savner ham rigtig meget, og så kunne han heller ikke være her til hendes fødselsdag, det gør det heller ikke meget bedre! Jeg har sørget for at ringe til ham om morgen så han kunne være med til at vække hende og synge for hende, og hun så ud til at være blevet glad! Men mere om hendes fødselsdag kommer en af dagene! Så læs med på det næste indlæg om Medinas 5 års fødselsdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte gave til mors dag