Fyldige bryn & lange vipper

Ugens snapchat screenshots

Ugens snapchat-screenshots, Lenas udgave. 


img_3909

Nu er det vidst på tide det er mig der lægger nogen sjove billeder ind af Elisabeth, som jeg dagligt modtager af hende på snapchat! De er sjove, og jeg elsker at kigge tilbage på dem.

Skulle I undre jer over hvorfor hun vender på hovedet på nogle billeder, så kan jeg fortælle jer, at hun en dag blev SÅ bekymret over hvorfor hun tabte så meget hår (her op til sommer) så hun havde læst på Google, at det skulle stimulere hårvæksten eller sådan noget???? Så forestil l jer lige, en der pludselig ud af det blå står en midt i jeres stue og vender på hovedet? Vi kiggede mærkeligt på hende mig og Emin… men Elis du ved jeg elsker dig, så please tag godt i mod dine smukke billeder 😁💜

img_3729 img_3730 img_3731 img_3966 img_3989 img_3990 img_3991 img_3995 img_3996 img_3997 img_3998

Det var screenshots for denne uge, jeg håber I får en dejlig og solrig mandag – Lena!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldige bryn & lange vipper