Barselslivet #18 tager børn skade af...

Ugens ret #4

img_0162 img_0161


Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste der bliver sindssygt glad når manden siger ”ved du hvad, jeg laver aftensmad iaften!” Jeg hopper rundt og er pisse glad hvis han melder sig uden jeg presser ham til det altså! For så er det også som om maden bliver bare en smule bedre, end når jeg presser ham hahahaha 😀 Men altså, som I kan se på billederne, så blev det til noget mega lækkert pasta, med den bedste BBQ-sovs og det hele! Det er jo et mirakel når manden melder sig til at lave mad, medmindre det selvfølelig er manden der altid står for det, for så kunne jeg forstille mig det var det samme omvendt, hahaha!

Nå men altså, i får hermed ingredienser af Chef Tajfina, som jeg kalder ham 😀

Ingredienser:
1 pakke Pasta
Piskefløde (mængde varierer alt efter hvor meget man er til)
en slags BBQ-dressing
400 g kyllingefilet

Fremgangsmåde:
Kog pastaen færdig og skyl i koldt vand hæld der efter olien i pastaen.. steg kød og champignon på panden og lad stå når de er færdige! Kog piskefløden på en anden pande sammen med BBQ-dressingen, alt efter hvor meget man vil have. Hæld derefter pastaen i sovsen på panden, og kom kødet ovenpå.

Så er det klar til at blive serveret! Velbekomme 👩🏽‍🍳

Skulle der været spørgsmål så spørg endelig løs!

Lena

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barselslivet #18 tager børn skade af...