Solbrillejagten

Ugens ret #3

img_5287 img_5288

Det er tid til endnu et afsnit af ugens ret!
Og denne gang er det en omgang kyllingefilet med broccoli og blomkål! Jeg smagte det hjemme hos min onkel, så jeg har altså snuppet opskriften der fra, den er hurtig, nem og virkelig lækker! Alt skæres ud og blandes med de krydderier man vil have og oile også i ovnen til kødet er klar!

Jeg har brugt et fad fra ikea på ca. 40×25 og så jeg har brugt to stk. kyllingefilet, og et halvt broccoli og halvt blomkål, jeg har smurt det hele ind i oile sammen med mine favoritkrydderier, som I kan læse om lige HER.

Tip: Man kan også blande andre grøntsager ind, feks gulerødder.

Følg med på Instagram for flere billeder: @lenashabani
Velbekomme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solbrillejagten