Barselslivet #19

Ugens dessert #3 Den perfekte gulerodskage

77fe8748-9894-4141-b1ea-3167d468f834 b6fd42b5-186a-4518-a411-d0348bba2f76


Egentlig var dette en kage min mor og jeg lavede i efterårsferien, jeg har bare ikke fået skrevet et indlæg med opskriften endnu – men vi elsker seriøst den her kage, den smager så godt! Og eftersom alle svarede “ja” på instagram til, at jeg skulle udgive et indlæg med opskriften, så måtte jeg jo i gang!

Ingredienser dej:
300 gram Brun farin
2 dl olie
4 æg
275 gram hvedemel
1,5 tsk.  bagepulver
0,5 tsk. salt
1 tsk. natron
2 tsk. kanel, stødt
375 gram gulerødder

Ingredienser creme:
200 gram flødeost naturel
120 gram smør
180 gram flormelis
2 tsk. vaniljesukker

Fremgangsmåde:
Farin og olie røres sammen, æggene piskes i et af gangen, derefter blandes de tørre ingredienser i, og hældes sammen med revet gulerod.

Dejen fordeles en i bradepande 23×33 cm, og bages ved 185 grader alm. ovn i 45 minutter.

Cremen:
Rør flødeost, smør, flormelis og vaniliesukker sammen, smør først kagen ind, når den er nedkølet. Hvis man vil spise den på et bestemt tidspunkt, så anbefaler jeg, at man laver den tidligere på dagen, så den kan være klar til servering når man ønsker det, Ovenpå har jeg valgt at pynte med nogle hakkede mandler, andre nødder kan også bruges.

Jeg håber den er til at forstå, ellers skriv endelig, og så vil jeg bare sige velbekomme, fra Lena 😋

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barselslivet #19