Tuesday Sale Shopping

TIP: Vidunderhårkur

Indlæg sponsoreret / lavet i samarbejde med The Hairlust


img_6919 img_6924 img_7329


Mine kære læsere, jeg simpelthen er nødt til at give jer min varmeste anbefaling til den her hårkur jeg har prøvet. De fleste ved jo, at mit hår er kruset, tørt og ikke til at styre – og jeg var helt seriøst stoppet med at bruge hårkur, da der ikke rigtig var nogle som gjorde noget specielt godt for mig hår, så jeg følte egentligt bare, at det var spild af penge at blive ved at købe diverse forskellige. Så altså, jeg har nok gået i 8 måneder uden at bruge hårkur, og mit hår er som altid tør, Men men men, jeg er ret så sikker på, at jeg endelig har fundet the Holy Grail!

Hvis I husker det, så gik jeg for lidt over en måned siden i gang med at tage kosttilskud til håret fra thehairlust.com (indlæg her). The Hairlust har nu lanceret den her nye hårkur, som har til formål at reparere skadet og tørt hår – derudover går det også ind og stimulerer hårcellerne til vækst, så hårkuren er sammen med kosttilskuddet den perfekte kombi, synes jeg!

Man bruger den ved at massere den ind i hele håret, fra rod til spids i dampet/håndklæddetørt hår, derfor lader man det blot sidde i 20 minutter eller mere, og til slut skyller man ud. Jeg har aldrig oplevet mit hår så blødt efter et bad, og jeg plejer at skulle bombe mine krøller med diverse hårolier efter vask, men efter brug af denne hårkur har det slet ikke været nødvendigt med andet end den. I denne hårkur er der til cirka 25 hårvaske, hvilket jo er maaaange, det varierer selvfølgelig nok lidt efter hårlængde – og tykkelse. Faktisk kan den også bruges som leave-in, så man har egentligt to produkter i ét.

Hvis I kunne tænke jer at læse lidt mere om den her hårkur, så synes jeg I skal kigge forbi deres side, der står alt hvad man skal vide om den – og man kan endda købe den kombineret med deres kosttilskud, således man får plejet håret både ude og indefra som jeg er i gang med lige nu! Link her: Hårmaske til ødelagt hår 

Håber I får en fortsat dejlig onsdag aften! ❤

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tuesday Sale Shopping