Bloggen har fødselsdag + konkurrence!

This week

Nu hvor denne uge er veloverstået, så får I lige en lille update på hvad noget af denne uge er blevet brugt på 😀


img_8911img_8908img_8900img_8899img_8898


I torsdags var vi til et rigtig fint event med Coolshop woman i Aarhus, det var kun for piger, og det var bare super hyggeligt – der var god musik, lækker mad, fine boder og god stemning, og så fik vi også en rigtig fin goodiebag med hjem! Men som altid, så går tingene ALDRIG som de skal for os to.. vi plejer jo absolut altid at være sent på den, men denne gang var vi faktisk fremme næsten en time for tidligt – men, eventet sluttede kl. 22, og der skulle vi jo hjemad, og lad mig bare sige, at det jo tager 50 minutter at køre fra Aarhus til Aalborg, men vi var først hjemme kl. 00.30! Og det er fordi (virkelig pinligt) at vi tog den forkerte motorvej, så vi var simpelthen på vej mod Vejle hahahahahha, har da aldrig prøvet noget lignende, mage til dumhed altså. Og vi flækkede så meget af grin, at vi næsten ikke kunne trække vejret. Nå, men hjem kom vi da 😅 Og det havde været en rigtig hyggelig aften!

I fredags havde bloggen som sagt fødselsdag, og det fejrede vi med en rigtig fed konkurrence, så husk at I stadig kan gå ind på vores Facebookside og deltage i konkurrencen om den lækre popcornmaskine 😋

Nu skal resten af denne søndag aften bruges på afslapning, så vi kan blive klar på endnu en uge ❤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen har fødselsdag + konkurrence!