Barselslivet #8

This week #9

img_4161 img_4166


Mit sædvanelige ugentlige indlæg “My week in pictures” er lige lavet lidt om. Nu hedder det blot “This Week”. Det skal nemlig ikke kun handle om billederne længere, nu vil jeg også til at dele lidt mere fra ugen, samt den kommende uges planer og nyheder.

Det dejlige ved dagen i dag er, at det er fredag – hold da op, jeg synes denne uge har været lang, så nu skal der virkelig holdes weekend, og jeg glæder mig SÅ meget. Der skal ikke ske det helt vilde, udover jeg skal have købt mit karnevalskostume (det tog os indtil nogle dage siden, at finde ud af hvad vi gerne ville være). Og ellers skal jeg have filmet en video som kommer op på vores Youtube-kanael enten lørdag eller søndag – jeg kan afsløre, at den handler om hår. I dag har jeg været nede ved bådehavnen og spise en is (twister), og senere skal jeg hen til Lena, vi skal se Black Widows!

Det var vist alt for nu. Husk at jeg har en konkurrence kørende på instagram lige nu!

Ugens opture:
1. Der er begyndt at blive varmt, sådan RIGTIG varmt 🌞
2. Der er snart karneval, weeee 💃🏻
3. Jeg har underskrevet min uddannelsesaftale 📝
4. Der er tilbud på blåbær i netto 😛

Ugens øv:
1. Jeg fandt en kæmpe stor edderkop i min seng, og da jeg prøvede at fange den, så kravlede den ind under min pude.
2. Mit græs i min kolonihave er efterhånden blevet så langt, at jeg ikke længere kan udskyde en tur med græsslåmaskinen.
3. Jeg begav mig ud i at lave sunde romkugler/trøfler, og de smagte IKKE godt.

Ugens tips:
1.Tag et kig inde på Boozt de har gang i et kæmpe udsalg KUN i dag, de kører 50% på vildt mange lækre mærker!
2. Gå ind på min instagram @elisabethjasmin, og deltag i konkurrencen om den fineste smykke fra Jane Kønig, I kan helt selv vælge om den skal være guld, rosaguld, sølv eller rhodineret sølv som den på billedet er – vinderen findes tirsdag, så I kan stadig nå det!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barselslivet #8