Lenas uge i billeder

This week #11

Glædelig søndag alle sammen. Hermed får I lige en opdatering på den seneste uges tid!


Billeder af Mads Ziegler smykker til Matas event ✨

img_6523 img_6525 img_6526

Billeder af Sofie ved hendes Studentergilde d. 22 juni 🎉

img_6448 img_6570 img_6576 img_6577 img_6578


Jeg har omsider fået sommerferie, jeg afsluttede i onsdags min sidste eksamen GF2, lidt efter Sofie var oppe til sin afsluttende, og fik sin fine blå hue på. I torsdags holdt Sofie studentergilde, og det var bare den hyggeligste aften nogensinde, der var god stemning, god mad, og masser af hygge – aftenen sluttede vi af i byen. I onsdags var Lena, Lenas kusine Njoma og jeg til et hyggeligt event i Matas hvor der var lækre forfriskninger, og masser af snak om make-up og smykker – Mads Ziegler kom blandt andet og fortælte lidt om sine fine smykker, og havde også nogle af dem med – og vi var vilde med næsten alle sammen, især guldringene som blandt andet var med safirer, rubiner og smaragder, vi fik heldigvis taget noget fine billeder af dem. Og til slut fik vi en lækker goodiebag med hjem, det er jo altid dejligt!

I dag er jeg bare rigtig træt, tror det er fordi jeg har været i gang med alt muligt lige siden i onsdags, og dagene før det har jeg været i gang med eksamensforberedelser, og nu er jeg endelig fri – jeg skal bare slappe af og holde sommerferie! Faktisk har jeg ikke de store planer for sommerferien, men det er nu også dejligt, for så kan jeg slappe helt af, og tage tingene som de kommer!

Fortsat god søndag til jer alle sammen <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lenas uge i billeder