20% på ALT på Asos

This week #10

img_5125 img_5127 img_5128 img_5153
img_5146 img_5152img_5232


Så er endnu en uge gået, faktisk halvanden uge siden sidst. Der er egentligt sket meget i løbet af denne uge. I lørdags holdt vi karneval – det var virkelig en festlig dag, og vejret var fantastisk. Dagen derpå var knapt så fantastisk, altså medmindre man er fan af tømmermænd level 100…. Men, det gjorde da dagen lidt bedre, at Mille kom med pizza (selvom jeg ikke spiste noget) og Sofie kom med frugt og Cocio haha, så vi sad bare ud i haven med et tæppe i solen, eller det gjorde de, jeg lå i skyggen med min dyne og var ved at omkomme (tjek lige det vedhæftede billede som Sofie tog af mig, HAHA flækkede virkelig da jeg så det). Heldigvis fik jeg det bedre hen på aftenen.

I sidste uge var jeg inde og spise frokost med Sofie Buus som også blogger, vi sad på Cafe Ministeriet og fik god mad, og senere hen besluttede vi os impulsivt lige for at købe et nyt kamera hver, det gode Pen fra Olympus, så det er vi mega glade for begge to. Nogle af billederne i dette indlæg er også taget med det, andre er taget med Iphone.

Selve dagene og ugen efter karneval har ærligt talt ikke været så gode, der er sket noget personligt som gør, at jeg bare er et sted lige nu, hvor jeg ikke har det så godt. Og ja, jeg tror egnetligt ikke, at jeg vil komme så meget mere ind på det, ikke lige nu da. Men det gør i hvert fald, at jeg pt. har meget mindre overskud til blog og instagram osv. Jeg prøver at få lavet så meget som muligt, men motivationen er ikke der bare ikke helt. But it will be back, I hope.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på ALT på Asos