Frokosttip: Sweet potato Avocado Cups

The Perfect Blazer Jacket

Greymatter Neo Noir BlazerjakkeGreymatter Neo Noir BlazerjakkeGreymatter Neo Noir BlazerjakkeGreymatter Neo Noir Blazerjakke

Den perfekte sandfarvede Blazerjakke


Jeg har i lidt tid ledt efter en skøn jakke/blazer at have på her til foråret. Jeg var på udkig efter en simpel en af slagsen, og en som man kan style på både en afslappet, men også fin måde. Denne jakke er ret perfekt til det hele. Jeg har valgt at sætte den sammen med et par løse sorte bukser, hvide sneakers, hvid basic t-short og et par runde solbriller med lyserødt glas. 

Jeg tænker, at den også kunne være fed til et par blå mom jeans, en hvid t-shirt, samt et par sneakers eller støvletter. Generelt er dette item bare noget, som passer til rigtig mange forskellige outfits!

Jeg har fået blazeren fra Greymatter.dk som har et absolut fantastisk udvalg af tøj. Både i form af kimonoer, blazere, jakker, skjorter og meget mere. Jeg er i hvert fald helt vild med deres udvalg – og især alle deres farver her til foråret!

Blazeren finder du lige HER. Modellen hedder Lauren Sand Jacket, og min er en str. S. Jeg er ca. 173 høj, og jeg vil sige at den er true to size, da jeg normalt også er en S i overdele. Så det er heldigvis nemt at finde den helt rigtige størrelse. Forresten, så har de selvfølgelig også en matchende buks som har de lækre vige ben, og de passer naturligvis perfekt til jakken. Og det er altid smukt med et matchende sæt!

Jeg glæder mig helt vildt meget, til at style den på alle mulige måder. Og nu hvor vejret kun bliver bedre, kan jeg begynde at have den på når jeg skal ud. Også uden også at skulle dække mig til med yderligere en jakke. Stod det til mig, ejede jeg meget mere, end blot denne ene jakke, som er at finde på Greymatter. Jeg er fan!

Forresten, til jer som had spurgt ind til bukserne, så er der link lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frokosttip: Sweet potato Avocado Cups