Madpakke på farten

The launch of Looklab

I dag er det mandag.. men en god en af slagsen!


img_3183 img_3187 img_3188 img_3190 img_3191 img_3192 img_3204 img_3209img_3199


I lørdags drog vi endnu engang til København…. det er lige før vi bor der, så meget vi er der, haha!

Vi var på Lo Jo’s sammen med alle de andre skønne fra Looklab, og få lækre burgere og cocktails for at fejre, at Looklab nu er helt klar og færdigt! Det var så hyggeligt, og det gik rigtig godt med at have Emin med, han var glad og tilfreds hele aftenen, så det var bare skønt! Dog kunne Lena ikke blive aftenen ud, da Emin jo også har en sengetid der skal overholdes, og vi skulle jo gerne have en frisk og veludhvilet baby med hjem igen, på den 4 timer lange køretur!

Senere på aftenen tog vi på Butchers og fortsatte aftenen! Det var alt i alt en succesfuld aften, og tror jeg snakker på alles vegne når jeg siger, at vi alle hyggede os i hinandens selskab!

Men som sagt er Looklab oppe at køre, og det er, som mange ved, noget vi har glædet os til i flere måneder, så det er bare skønt! I kan tjekke siden ud her Looklab.dk og Instagram @looklabdk

Nu er vi klar til at lave endnu flere indlæg, og masser af andre fede ting! I må meget gerne sige, hvis nogle af jer har nogle gode ideer til fremtidige indlæg!

Knus Lena & Elisabeth <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madpakke på farten