Update på min mand

Sunde og nemme bananpandekager

img_1675


Hvis der er noget jeg altid laver når jeg er lækkersulten, som jeg ved også holder mig mæt i nogle timer, så er det bananpandekager! De består ganske enkelt af bananer, havregryn og æg, og de smager SÅ godt. Jeg plejer faktisk bare at lave opskriften efter øjemål, men i dag da jeg lavede dem prøvede jeg at måle hvad jeg brugte, så jeg kunne dele opskriften med jer alle her på bloggen. Det bedste ved disse pandekager er, at de er nemme, sunde og smager godt!

Du skal bruge:
2 æg
1,5 – 2 dl. havregryn
2 moste bananer
(evt. lidt kanel)
(evt. lidt kokos)
Kokosolie til stegning

Det hele blander du bare sammen til det har den rette konsistens (tyktflydende, som en slags mos) og så steger du dem på panden, indtil de er gyldenbrune på begge sider.

Jeg har valgt at spise mine med peanutbutter til og bananstykker, jeg har varmet det lidt i mikroovnen så det bliver helt flydende som en sovs. Men man kan jo spise dem med ALT, ligefra forskellige frugter og nødder, til chokoladestykker osv – prøv jer frem!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på min mand