Inspiration til forårs-outfits

Stort vægttab

76380561-cdb0-4473-bafb-63ea40f859d6

 

 

 

 

 

 

 


Af Lena:

Det her er min seje mor!

Et vægttab er for nogle mennesker, hvis ikke de fleste mennesker et stort problem, i hvert fald os kvinder, for vi bestemmer os hele tiden for at nu er det nu, vi starter nærmest hver mandag, haha 😂 Men vi hopper altid i med begge ben to timer senere og siger til os selv, at det bare lige det her lille stykke kage eller slik.. og så fortsætter den gamle rutine øjeblikkeligt.

Men så slemt er det faktik ikke, hvis bare man har tålmodighed og gider bruge tid på at fordele de forskellige kaloier ud på dagen.. Jeg har på en uge gået fra 79 kg til 75 kg, og min mor helt ned på 66 kg fra 92 kg ved at tælle kaloier på en app der hedder myfitnesspal.. Vi skriver alle måltider ind som mellemmåltider, det skal lige siges, at jeg også er i gang, det er derfor jeg skriver vi. Hvis man får lyst til en chokoladekiks, og man virkelig som i VIRKELIG ikke kan holde sig fra det, så skriv det ind! Det fede ved den app er, at den kan læse stregkoder ind, så man ikke behøver skrive alle ingredienserne ind for at være sikker på det lige præcis er den samme vare som man spiser af.. det handler ikke om at spurte afsted, det hele handler om at lytte til sin krop! Kan man ikke løbe så start ud med 5-10 min. gåtur, og så ellers bare gå længere og til sidst løbe i det tempo man kan, og i de minutter man kan holde til.. noget andet hun også har gjort var at lave mavebøjninger både inden og efter gå – løbeturen.

Min mor har for nogle år siden røget rigtig mange cigaretter om dagen, og vi troede aldrig hun ville kunne holde op med at ryge, men det fede er hun gjorde præcis det modsatte af hvad vi troede! Hun er så sej! Oveni det som i jo nok ved fra et tidligere indlæg så har hun også været syg med Cancer, hun vandt endnu en hård kamp, også den her vilde men også fantastiske forvandling! Men det jeg vil frem til er at hun ikke engang har kunnet gå hurtigt op ad trapper uden at være vildt forpustet og man skulle i hvert fald ALDRIG bede hende om at løbe, for det faldt hende aldrig ind at gøre sådan noget! Men ved I hvad, hun startede ud med at stoppe rygning og vinde en kamp mod Cancer, så lange ture, tælle kalorier også løbe lidt af gangen og nu kan hun løbe mere end jeg kan!! Så hvor der er vilje er der vej 👏🏽👏🏽

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til forårs-outfits