Elektrisk ansigtsbørste til kun 20,-

Spis dig til sundere og længere hår

Er du træt af slasket og tyndt hår, og har du prøvet ALVERDENS typer dyre hårprodukter, men uden held? Så behandl dit hår på en ny måden, nemlig indefra!

Hvis det ligger i din gener, at have tyndt skandinavisk hår, så skal du højst sandsynligt ikke regne med, at få Pocahontas-hår, men en sund og varieret kost gør altså en forskel.

LÆS MED UNDER BILLEDET! 🙂


13681815_10209861645726190_798167347_oDe 3 nøgleord er masser af væske, vitaminer og proteiner. 

  1. En af de ting som er rigtig gode at spise, er masser af fed fisk, deriblandt sild makrel og en masse laks, de er nemlig fyldt med alle de gode fedtsyrer som omega-3, jern og b-vitaminer. Spis dette et par gange om ugen, og du vil mærke, at håret ikke knækker så nemt som det måske normalt gør.
  2. Af grønne ting, så er spinat virkelig en mirakelkur. Derudover broccoli og grønne bønner, altså de mørkegrønne grøntsager, som man kan kalde dem, de er fyldt med zink og jern, hvilket er det bedste for dine hårrødder!
  3. Husk at nødder indeholder rigtig mange gode olier, som er sunde for håret. Spis dem som snacks i løbet af dagen, eller put det oven på din morgenmad. Bær er også nødvendige, de indeholder utrolig mange antioxidanter.
  4. ÆG! De indeholder biotin, som går direkte i håret og gør det blødt og lækkert. Jeg plejer selv, at spise rigtig mange æg, men prøver at trappe ned, da jeg stræber efter en mere vegansk livsstil.
  5. Stop alt hvad der hedder slankekure og diæter… Du har brug for en varieret kost som indeholder alle de nødvendige vitaminer og mineraler! Når kroppen mangler næring, så går det direkte op og tærer på hårvæksten, og du kan faktisk også gå hen og tabe håret. Så drop kurene, og spis sundt og varieret – hver eneste dag!

Holder du dig til en protein – og vitamrig kost, så kan jeg love dig for, at det kan ses på håret!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elektrisk ansigtsbørste til kun 20,-