Barselslivet #17 - hvor ofte skal babyer bades?

Solbrillejagten

img_9604 img_9605 img_9607 img_9611


Hele sommeren har jeg været på udkig efter nye solbriller, jeg har ledt og ledt i vilden sky. Jeg er typen som kaster brillerne ubeskyttet ned i min taske, og den går jo ikke med for eksempel et par Gucci-briller, jeg har nemlig allerede ridset mine Dior (som jeg faktisk har sat til salg nu). Derfor ville jeg finde nogle fede, simple og budgetvenlige nogle som går til alle outfits, således jeg kan nøjes med at have et enkelt par med på ferie, og ikke være øm over dem. Derudover har jeg et andet krav, som nok er det mest afgørende, og det er nemlig, at de er uden de der metal/plastikdimser som håret vikler sig ind i, når brillerne sidder på hovedet (noget jeg ALTID døjer med). Så et par med dem var udelukket for mig!

Jeg kiggede forbi en side kun med solbriller hvor jeg førhen har handlet, nemlig Sunglassesshop.dk, og jeg fandt hurtigt et par fra Polaroid som jeg kunne lide, de er helt simple i sort, og alligevel ikke kedelige – derudover går de til ethvert outfit, og så kan jeg altid have dem liggende i tasken til enhver lejlighed. Link her.

Jeg ved godt, at sommeren ikke har været den mest imponerende i år, og solbrille-behovet ikke har toppet, men alligevel er det altså dejligt altid at have et par solbriller med sig rundt her i sommerhalvåret, hvis ikke på øjnene, så i håret!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barselslivet #17 - hvor ofte skal babyer bades?