Tips til gode veganske alternativer

Simple veganske pandekager

img_3130 img_3131 img_3132


Ingredienser til 1 portion:

2,5 dl. hvede, havre – eller fuldkornshvedemel
2,5 dl. plantebaseret mælk, mandel, soya, ris eller kokosmælk
2 spsk. sirup – jeg har brugt agavesirup.
2 spsk. kokos eller anden slags plantebaseret olie
1 spsk. bagepulver
1 tsk vaniljesukker
Samt olie til stegning

Fremgangsmåde:

Jeg tog alle ingredienserne ned i blenderen og miksede det sammen, derefter hældte jeg dejen direkte fra blenderen og ned på panden (med en stor pande kan du lave 3-4 stk. af gangen, så går det hurtigt) Jeg brugte kokosolie til at stege dem i. De fik til de var gyldenbrune på begge sider! Til sidst toppede jeg dem med sirup og frosne hindbær. Velbekomme!

PS. Da jeg miksede dejen sammen, så kom jeg til at putte 1 tsk. Bagepulver i, i stedet for 1 spsk., hvilket resulterede i, at de ikke blev så tykke som de skal haha, upsi – (så bare lige husk, at det altså er en spsk. bagepulver, ikke en tsk. som det er i mange opskrifter).

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til gode veganske alternativer