How to: Iced Tea

Serum med 24K guld

img_6549 img_6550 img_6558 img_6559


Jeg har nu i en uges tid prøvet en helt fantastisk serum, som jeg rigtig gerne vil fortælle jer om, den hedder Muddy Glow Skin.

Lad mig starte med at sige, at denne serum altså indeholder en masse helt fantastiske ingredienser, som tilsammen kan få huden til at stråle! Lad mig lige nævne dem alle for jer: LakridsrodsekstraktAbyssinian olieAvokadoolie, Vindruekerneolie, Bois De Rose-olieHybenrosekerneolie, Hyldebær: Rosentræsolie, Bergamotolie og sidst men ikke mindst 24 karat guld. Alle disse ingredienser har hver deres fantastiske formål for huden, og hvis I har lyst, så kan I læse alt om det lige her.

Det som jeg synes er helt unikt ved denne serum er jo, at den indeholder 24 karat guld. Jeg har rigtig længe gerne ville prøve en lignende serum, altså en med guld i, men de har bare ikke været at finde på det danske marked, så da jeg fandt ud af, at Skintify er certificeret forhandler af denne lækre sag, så tænkte jeg med det samme, at det var noget jeg skulle prøve. Der er sikkert nogle der tænker “øh, hvorfor er der guld i, hvilken forskel gør det?” men det er altså dokumenteret, at 24 karat guld bevirker at huden vil forbedres i både udstråling, elasticitet og fasthed! Og det er altså også ret så lækkert, at man kan se de små guldflager på huden, når man smører den ud 😋

Jeg har brugt Glow Skin på lidt forskellige måder, som jeg synes har virket rigtig godt for min hud og min daglige hudplejerutine:

  1. Dagligt efter afrensning af huden
  2. Dagligt inden påføring af dagcreme
  3. Dagligt inden påføring af make-up (foundation)
  4. Bland et par dråber i din foundation for en silke-agtig og virkelig blød effekt!
  5. Bland et par dråber i din dagcreme eller natcreme

Dette er bare 5 ud af mange flere måder hvorpå man kan bruge den, det handler om at være kreativ. Et godt tip er at massere den god ind i ansigtet med fingerspidserne så den rigtig kan trænge ind i huden – og glem ikke halsen, den har lige så meget brug for det, som ansigtet har!

En ting er helt sikkert, denne serum er virkelig guf for huden, jeg har aldrig prøvet så fin en serum før. Og det aller bedste, og meget meget vigtige er, at de IKKE tester på dyr. Faktisk er ingen af produkterne på Skintify.dk testet på dyr, og det er så fedt!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to: Iced Tea