Billeddagbog fra Amsterdam

Sanzi Beauty øjenbrynserum: Virker det?

reklame | indlægget indeholder reklamelinks


Jeg ved ikke om nogle af jer kan huske det. Men for et halvt års tid siden testede jeg Sanzi Beauty vippeserum (link til indlæg her) med det resultat at jeg blev ret afhængig af deres serum. Senere hen opdagede jeg så, at de tilmed havde lanceret en øjenbrynserum, og en conditioner serum til både bryn og vipper. Jeg tænkte med det samme, at jeg skulle prøve det af! Tænk hvis jeg kunne finde en øjenbrynsserum som rent faktisk virker!?

Jeg har altid haft et hak nederst i mit højre bryn, og jeg har været enormt træt af det, i så lang tid. Jeg er ret sikker på, at det er kommet af overplukning – det er bare så træls, at hårene ikke gror ud nogle steder igen. Men, nu ville jeg altså lige give den her serum en chance, selvom jeg egentligt var skeptisk eftersom intet andet har virket.

Sådan har jeg gjort: Hver eneste aften de sidste 14-16 uger har jeg på afrenset hud påført øjenbrynsserum, og nu ville det jo være ideelt, hvis jeg havde både før og efterbillede at vise jer, men som nogle af jer måske ved, så kortsluttede min elskede mac efter en omgang væske, så førbilledet er desværre ikke til at støve op. Dog fandt jeg to gamle snapchatbilleder, hvorpå man kan ane det hak jeg har i brynet. Hakket forsvandt, små fine nye hår voksede ud, og jeg havde faktisk ret svært ved at forstå det. Tænk sig, at den serum kan føre til vækst af nye hår. Det er for vildt!


Førbillede


I kan nok godt se hakket, det er ret tydeligt, og jeg lægger altid mærke til det som noget af det første når jeg lægger make-up.


Efterbillede


Link til øjenbrynsserum her

De her fantastiske vippe- og brynprodukter har mine varmeste anbefalinger. Jeg vil forsat købe og bruge dem fast som en del af min aftenrutine. Jeg skal faktisk have bestilt en ny brynserum hjem, da jeg har været løbet tør i 3 måneders tid nu (PANIK) ej, jeg så glad for, at jeg har fundet et produkt som virker. Man skal naturligvis bare huske at holde det ved lige, og væbne sig med tålmodighed. Jeg oplevede først det fulde resultat efter 3-4 måneder, men det var uden tvivl ventetiden værd!

I får 15% rabat på alt hos Sanzi Beauty med koden ELISABETHJ1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeddagbog fra Amsterdam