Lenas uge i billeder #2

Lækkerier fra Rituals

Jeg har prøvet lidt forskelligt godt fra Rituals Cosmetics. Dette er et mærke jeg altid har hørt om, men aldrig har fået prøvet selv, så jeg har længe ville i gang med at teste noget af det. Lige nu er der jo også åbnet en fin ny butik i Aalborg lige på hjørnet til Algade, så der er rig mulighed for at tage ind og kigge på lækkerierne for alle os som bor her!


img_6667 img_6670 img_6671 img_6674 img_6678 img_6680


Jeg har prøvet deres solcreme til ansigtet, og deres UV-beskyttende spray til håret som beskytter det når man er ude i solen, og de er begge to helt fantastiske – solcremen er lækker og let at smøre ud, og sprayen til håret gør håret ret blødt, og giver en dejlig duft!

Det næste jeg har testet er deres shampoo og balsam fra “tre ritual of sakura” og det et altså en af de bedste balsams jeg længe har prøvet, der skal meget til for at mit hår bliver blødt, men denne serie formår altså at gøre det for mig.

Og de laver også lækker håndsæbe og håndcreme, jeg har prøvet det sæt som hedder “serenety” med Indian rose og sweet almond Oil, og den giver jeg 5 ud af 5 stjerner! Intet bedre end duften af sæben og cremen tilsammen! Og især håndcremen har en dejlig konsistens som gør, at den trænger let ind, og ikke efterlader hænderne fedtede, som jeg synes mange håndcremer gør.

…men de har jo ikke kun hår – og hudprodukter, de har også make-up, og derfra har jeg prøvet en lækker shimmery pudder som giver en rigtig flot glød til ansigtet, samt lidt farve til kinderne. Og sidst men ikke mindst, en lille sød læbepomade “Smooth Operater” med eucalyptus og Vitamin E, som jeg også er blevet rigtig glad for!

I kan se deres kæmpe udvalg, og forskellige ritualer på deres hjemmeside Rituals.com! Eller tage et kig forbi en af deres butikker, jeg ved der er en på Strøget i København, samt den nye her i Aalborg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lenas uge i billeder #2