Rhodes Travel Diary

Rhodes Travel Diary #2

img_9298 img_9299 img_9531 img_9532 img_9484 img_9473 img_9543


Lige nu sidder vi ved poolen inden vi 20.20 forlader hotellet for at smutte i lufthavnen!

Siden sidste indlæg (her) har vi blandt andet været nogle gange i Lindos, i sommerfugledalen, samt en hyggelig dyrepark.

Sommerfugledalen bød på en helt fantastisk natur med vandfald, smukke træer og naturligvis tusindvis af sommerfugle. Da vi var på vej mod sommerfugledalen kørte vi tilfældigvis forbi et skilt hvor der stod “dyrepark” og så vi kunne ikke modstå! Vi kørte derop, og betalte 5 euro for indgang, og lidt ekstra euro for mad vi kunne fodre dyrene med. Det første, og nok det fedeste var strudsene, vi fik lov at gå ind til dem, fodre og kæle for de kæmpe dyr, jeg er 1,73 høj, men de var altså langt højere end mig! De var søde, men også lidt frække, den ene bed Kristina i siden af maven hahaha. Vi fik også lov at se deres æg, de var kæmpe, og vi kunne stå ovenpå dem (de kan nemlig holde til 200 kilo) og fandt ud af, at de bliver omtrent 70 år gamle! I kan se mere i min kommende VLOG!

Udover dyrerne, sommerfugledalen og Lindos, så har vi kørt en helt masse rundt i bjergene, rundt og rundt, op og ned i de små sving. Da jeg lagde mig til at sove natten efter, så snurrede det hele rundt i hovedet på mig så meget vi havde kørt, pyha.

I går afleverede vi bilen i håb om, at jeg ikke ville få en regning på de to steder jeg har ridset den…(upsi) oooog heldigvis slap jeg, selvom de var meget iøjenfaldende! Derefter tog vi til Lindos og spiste, og da vi kom hjem lagde vi os ned på stranden med chips og dip, og så på stjerner, mega hyggeligt! Vi begyndte at snakke om stjerneskud, og ikke mere end 2 minutter derefter så vi et, og de blev ved og ved, og det var SÅ smukt!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Rhodes Travel Diary