My yellow frill dress | på udsalg til 108 kroner

Palæstina Dagbog: Jericho, Mar Saba og Det døde hav

Mar sabaMar saba monastery


I søndags tog vi med 6 andre en tur rundt til blandet andet Jericho, Mar Saba kloster, og det Døde hav. Vi splittede alle to taxaer, som ville tage os med rundt til det forskellige steder. Vi startede ud ved Mar Saba som er det ældste græsk ortodokse kloster i hele landet hvori der bor munke. Vi måtte ikke komme med ind, men udsigten udefra alene var fantastisk, som nok godt kan anes på billederne!


Jericho


Derefter tog vi videre til Jericho som ikke bare er verdens ældste by, men også det laveste punkt på hele jorden. Byen ligger tæt på Jordanfloden, og jeg fik at vide, at der om sommeren er op til 55 grader der. Vanvittigt!Vi tog også forbi Mount of temptation hvorpå der ligger et kloster meget højt oppe, og boliger for munke som tilhører klostret. Udsigten derfra er fuldstændig spektakulær.


Det døde hav Det døde hav


Til slut tog vi afsted til det døde hav som har været på min bucket-list i årevis! Vi var der sidst på dagen, lige i tide til solnedgang. Det var en helt fantastisk oplevelse, og med Jordan som blev lyst op af solen i baggrunden blev det bare endnu mere magisk. Der var så lunt og lækkert, og vandet føltes helt specielt. Der lå store saltkrystaller overalt i vandkanten. Efter en dukkert tog vi mudder fra stranden overalt på kroppen og lod det tørre.Derefter i vandet igen og skylle det af. Ærligt talt har min hud aldrig været blødere! Jeg snuppede også lige en god klump mudder med hjem, og jeg glæder mig til at bruge det igen.

Tak fordi I kiggede med, jeg kommer til at poste meget mere fra Palæstina nu hvor jeg er hjemme igen. Det kan godt være lidt tricky med internetforbindelsen på Vestbredden, det var ikke super god. Men nu glæder jeg mig til at få skrevet en masse indlæg fra rejsen. Jeg har jo så meget jeg gerne vil dele med jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My yellow frill dress | på udsalg til 108 kroner