Barselslivet #10

Our day in Copenhagen

img_5628 img_5675 img_5676 img_5682 img_5684 img_5691 img_5699 img_5709 img_5711 img_5716


I går var vi lige en smuttur i København, vi tog afsted tidligt om morgenen, og var hjemme igen kl 02.00 om natten til søndag, så det var en endagstur. Vi tog som det første I københavn hen til Camilia og spiste morgenmad og hyggede lidt, derefter vendte vi snuden mod strøget. HELE formiddagen havde vi taget os mega god til at komme afsted og ud af døren, indtil det hurtigt gik op for os, at det jo er lørdag, og butikkerne lukker tidligere end normalt. Så vi kunne faktisk slet ikke nå nogle af dem, men vi tog nu alligevel derind for at gå rundt og hygge, og få noget god mad. Da vi kom derinde smuttede Lena og jeg lige ind i en butik, Lena fik købt en kjole og jeg fik købt en sweater. Og derefter gik vi bare rundt på strøget og kiggede osv., indtil det pludseligt gik op for en af os, at butikkerne altså havde åbent….. flot piger, IKKE engang efter vi havde været inde i en butik, finde tøj, hevet dankortet frem opfattede vi det. Næ nej, først timer senere, hold op man er langsomopfattende nogle gange, det er næsten helt uhyggeligt. Du godeste.

Ellers var vi inde og drikke kaffe, og senere på aftenen tog vi på Zirup og spiste burger og pommes. Vi var alle fire MEGA sultne, og da vores mad endelig var færdigt, så fik vi slet ikke det vi havde bestilt, så det var lige en ommer, med yderligere ventetid haha, så typisk – men eventually fik vi det, og det smagte LÆKKERT!

Det var egentligt meningen, at vi ville have været inde og besøge et PR-bureau, men hun holdt desværre lukket lørdag, så det må blive næste gang vi er i København, hvilket forhåbentligt er meget snart!

Alt i alt har det været en rigtig hyggelig tur, men til en anden gang så tror vi, at flyver i stedet for at tage toget – 5 timer hver vej er seriøst way too exhausting for en endagstur – vi var helt smadrede da vi kom hjem, og kommer vi nok også til at være resten af søndagen!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barselslivet #10